"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, dâhilmaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat gine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç nokta var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazgımda hasetn her saatinde dâhilmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize nazaran, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Etme Eloğlu prodüksiyonı Karayip purolarda dâhilmeden önce nemliliğini muayene kılmak gerekir. Bu Toscanello dâhilin geçerli bileğil. Toscanello severler damak zevklerine nazaran farklı gönen oranlarında dâhilmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da sınama cenahılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her çağ evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler üzere koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalın puroya düver münasebet etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her cenahı kırmızıya döndüğünde kızartma maslahatlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 paye eğimle, aleve tam münasebet etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün ayağın bedel yanması gerektiği dâhilin puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 paye döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına doğal alevli çakmalara nazaran biraz daha uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu tarz çakmaklar çok nüfuzkârdür ve ziyade yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma maslahatlemi doğal alevli çakmaklarla, biraz çağ alabilir. Bu müddet size zaman kaybı üzere haneükebilir fakat puro çıdam ve emek lüzum. 5- İyi Yandığını Denetleme Etme Şimdi puroyu ne yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonrasında huysuz çevirip sebebiyleünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün fut kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her cenahı tam yanmamışsa, kısaca bütün fut kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu munsapınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü değersiz nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış hizip da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, artık puronuz dâhilime apiko. Peki evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü dâhililmeli. Alacağınız her nefes ortada en azından 40 saniye ummak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere dâhilmeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı dâhilimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da sadece hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı dâhilmeye devam ederseniz, puro o denli ızdıraplaşır ki hiç dâhililemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman hafifçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla uyarılmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az nispet gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun dâhilin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden emin olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim dâhiltiğim Toscanello dâhilin yine yakma problem oluşum etmez. Fakat ahali prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda kederlilik hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta daha uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve pekâlâ şarka olan 2 kaideı fehvaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın suhunet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 paye ortada başüstüneğundan emin olmanız gerekiyor. Mekân içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak nasıl eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki saklama düzlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile mukabillaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında töz problem düzlemın soğuk bileğil ziyade sıcak olmasıdır. Çünkü saklama düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile mukabillaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise saklama düzlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer ziyade kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen saklama düzlemı sıcaklığına nazaran mübadele gösterecektir ve bu yüzden bile saklama düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro saklama kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan saklama düzlemının hava geçirmemesi ve buna rabıtlı olarak da kutu dâhilindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak dâhilin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlayacak pekâlâ hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En bol humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları pekâlâ hava geçirmedikleri dâhilin öteki rakiplerine cesim ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seokoloji
Antika Eşya Alanlar iqos heets
Seo Fiyatları https://camasirsepeti.name.tr/ https://pelusoyuncak.name.tr/ https://mockup.name.tr/ https://yenilenmistelefonlar.name.tr/ https://avcilarmarangoz.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al erzincan escort gümüşhane escort hakkari escort Igdır escort karabük escort ankara escort bayburt escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/