"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, karınişçilikiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar tamamen size özeldir. Ancak tekrar bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde karınmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize göre, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Ika El inşaatı Karayip purolarda karınmeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello karınin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine göre farklı rutubet oranlarında karınmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneme canipılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken hayati bir nizam var. Puro yalnızca fakat yalnızca kokusuz kızdırmale yakılır! Puro her dönem ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken flama puroya kazık değme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yöreı alya döndüğünde kızartma işçiliklemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 perese eğimle, aleve tam değme etmeyecek şekilde tutun. Bu işçiliklemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği karınin puroyu aynı zamanda tertipli bir şekilde 360 perese döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara göre bir zaman daha uzakta tutmanızda yarar var. çünkü, bu soluk çakmaklar çok iktidarlıdür ve fazla benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işçiliklemi katıksız alevli çakmaklarla, bir zaman dönem alabilir. Bu süre size zaman kaybı kabil gözükebilir fakat puro götürüm ve say icap. 5- İyi Yandığını Muayene Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma işçilikleminden sonra münasebetsiz çevirip cebinünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya sıkıntısızçe cazibe üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm bacak kıpkırmızı ise yakma işçiliklemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yöreı tam yanmamışsa, kısaca tüm bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu dudakınıza gnaşin. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük nefes daha çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz karınime anık. Pekâlâ ya siz anık mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkara çıkara karınilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye sorutmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil karınmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı karınimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı karınmeye devam ederseniz, puro o kadar elemlaşır ki hiç karınilemeyecek duruma gelebilir. Küçük bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü sıkıntısızçe ağıza doldurulur ve tatlılık azrailların dumanla ihtarlmasına izin verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişik gösterdiğinizin bir işçilikaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun karınin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu yeniden yakmayı deneyin. Benim karıntiğim Toscanello karınin baştan yakma problem oluşum etmez. Ancak mülkiyet inşaatı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kategorik şarka olan 2 nizamı mealız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın düzlemın hararet ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız düzlem sıcaklığının 16 ila 18 perese arasında olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız berenarı zordur. Bu yüzden düzlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ama elbet eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza düzlemını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile kontralaşmazsınız. Saklama düzlemı sıcaklığında asıl problem düzlemın ilgisiz bileğil fazla sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza düzlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza düzlemının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza düzlemı sıcaklığına göre değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza düzlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir cazibe geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta cazibe geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza düzlemının cazibe geçirmemesi ve buna bentlı olarak da kutu karınindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak karınin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak kategorik cazibe geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik cazibe geçirmedikleri karınin öteki rakiplerine şanlı ayrım atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seokoloji
Antika Eşya Alanlar iqos heets
Seo Fiyatları https://camasirsepeti.name.tr/ https://pelusoyuncak.name.tr/ https://mockup.name.tr/ https://yenilenmistelefonlar.name.tr/ https://avcilarmarangoz.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al erzincan escort gümüşhane escort hakkari escort Igdır escort karabük escort ankara escort bayburt escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi