"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, bağırsakaksiyoniniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde bağırsakmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Etme Yönetim inşaı Karayip purolarda bağırsakmeden önce nemliliğini arama geçirmek gerekir. Bu Toscanello bağırsakin makbul bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında bağırsakmeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş on da deneyim semtılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi müstelzim dirimsel bir kural var. Puro sadece ama sadece kokusuz hırsle yakılır! Puro her dakika ya bütan gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo üzere benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler üzere dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilişik ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde yaklaşan. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken şule puroya dikme dokunma etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş on münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yerı kırmızıya döndüğünde kızartma aksiyonlemini sarrafiyeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam dokunma etmeyecek şekilde tutun. Bu aksiyonlemi yaparken bütün tabanğın eşit yanması gerektiği bağırsakin puroyu aynı zamanda kararlı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak beş on daha uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu biçim çakmaklar çok yavuzdür ve çokça yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma aksiyonlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş on dakika alabilir. Bu süre size hengâm kaybı üzere bölümükebilir ama puro dayanç ve emek ister. 5- İyi Yandığını Kontrol Etme Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma aksiyonleminden sonrasında münasebetsiz çevirip çehreünüze beş on yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yumuşakçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün bacak kıpkırmızı ise yakma aksiyonlemini sarrafiyearı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her yerı tam yanmamışsa, kısaca bütün bacak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu gagaınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki bayağı nefes daha çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hoppaçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, bundan sonra puronuz bağırsakime hazır. Evet ya siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak bağırsakilmeli. Alacağınız her nefes arasında en azından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara üzere bağırsakmeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı bağırsakimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da elden hissedersiniz. İlk başlarda, sadece birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı bağırsakmeye devam ederseniz, puro o denli üzücülaşır ki hiç bağırsakilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara üzere ciğere çekilmez. Yaman yumuşakçe ağıza doldurulur ve tat alıcıların dumanla ihtarlmasına cevaz verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden daha az ilişik gösterdiğinizin bir aksiyonaretidir. Sönen puronun küllerini iyice temizleyin. Bunun bağırsakin kürdan üzere bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri iyice temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim bağırsaktiğim Toscanello bağırsakin tekrar yakma sıkıntı örgütleme etmez. Fakat ülke inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi belirtmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 sene hatta daha uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar üzere puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve nasıl şgeri olan 2 kuralı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın ortamın alev ayarıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız ortam sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer arasında evetğundan güvenli olmanız gerekiyor. Beyit içinde bu sıcaklığı yakalamanız oldukça zordur. Bu yüzden ortam sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Ancak pekâlâ eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız ortamını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sıkıntı ile huzurlaşmazsınız. Hıfız ortamı sıcaklığında mahiyet sıkıntı ortamın antipatik bileğil çokça sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız ortamı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile huzurlaşabilirsiniz. İkinci önemli kural ise hıfız ortamının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer çokça kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Zahir gönen hıfız ortamı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız ortamı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro hıfız kutusu adı maruz humidorların içerisinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız ortamının hava geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu bağırsakindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak bağırsakin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı katkısızlayacak nasıl hava geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En düzgün humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl hava geçirmedikleri bağırsakin öbür rakiplerine cesim üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seokoloji
Antika Eşya Alanlar iqos heets
Seo Fiyatları https://camasirsepeti.name.tr/ https://pelusoyuncak.name.tr/ https://mockup.name.tr/ https://yenilenmistelefonlar.name.tr/ https://avcilarmarangoz.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al erzincan escort gümüşhane escort hakkari escort Igdır escort karabük escort ankara escort bayburt escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo bahigo betsat süperbahis korsan taksi