"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Aromalı Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, yürekdavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar top size özeldir. Fakat yeniden bile aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu tasarmda hasetn her saatinde yürekmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz bile keyfinize bakılırsa, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetleme Ika Mülkiyet imalı Karayip purolarda yürekmeden önce nemliliğini yoklama kılmak gerekir. Bu Toscanello yürekin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine bakılırsa farklı nem oranlarında yürekmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe kanatılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz hırsle yakılır! Puro her hengâm evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını sözıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro ilgi ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu dikkatli bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken sıcaklık puroya kazık bağlantı etmemelidir. Coşkun maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her kanatı kırmızıya döndüğünde kızartma davranışlemini mebdeardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 grado eğimle, aleve tam bağlantı etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün tabanğın hemayar yanması gerektiği yürekin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 grado döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara bakılırsa beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu merkez çakmaklar çok zorludür ve lüks andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi tabii alevli çakmaklarla, beş altı hengâm alabilir. Bu süre size saat kaybı gibi çekmeceükebilir lakin puro dayanç ve iş ister. 5- İyi Yandığını Denetleme Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı yoklama edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonrasında pahal çevirip didarünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe muhit üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün göl ayağı kıpkırmızı ise yakma davranışlemini mebdearı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her kanatı tam yanmamışsa, yani bütün göl ayağı kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu kenarınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki küçümencik soluk elan çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, çıktı puronuz yürekime apiko. Evet evet siz apiko mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak yürekilmeli. Alacağınız her soluk arasında en azcaından 40 saniye ümit etmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara gibi yürekmeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı yürekimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı yürekmeye devam ederseniz, puro o derece ızdıraplaşır ki hiç yürekilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman rahatçe ağıza doldurulur ve tat azrailların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan azca ilgi gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun yürekin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonrasında puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim yürektiğim Toscanello yürekin yeniden yakma sorun oluşum etmez. Fakat mülkiyet imalı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda küsurat oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre üstelik saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şpeş olan 2 kaideı anlamız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın alev ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 grado arasında olduğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Dar ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzumlu yoktur. Lakin lacerem eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız zeminını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile katlaşmazsınız. Hıfız zeminı sıcaklığında temel sorun zeminın ilgisiz bileğil lüks sıcak olmasıdır. Çünkü hıfız zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile katlaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız zeminının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer lüks kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Lacerem nem hıfız zeminı sıcaklığına bakılırsa değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden bile hıfız zeminı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir muhit geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta muhit geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız zeminının muhit geçirmemesi ve buna bandajlı olarak da kutu yürekindeki nem ile sıcaklığın sabit kalmasıdır. Puro saklamak yürekin anahtar sıcaklığı ve nemi sabit tutmanızı sağlayacak kesinlikle muhit geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En iyi humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle muhit geçirmedikleri yürekin başka rakiplerine heybetli fark atarlar. şayet puro saklamaya hüküm verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seokoloji
Antika Eşya Alanlar iqos heets
Seo Fiyatları https://camasirsepeti.name.tr/ https://pelusoyuncak.name.tr/ https://mockup.name.tr/ https://yenilenmistelefonlar.name.tr/ https://avcilarmarangoz.name.tr/ IQOS
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al erzincan escort gümüşhane escort hakkari escort Igdır escort karabük escort ankara escort bayburt escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis